Stevenshof Tandartsen

Stevenshof Tandartsen vandaag geopend van Gesloten

 

Spoed

Pijn of ongemak in uw mond is altijd vervelend. Tijdens openingstijden kunnen patiënten die bij ons staan ingeschreven telefonisch contact opnemen met de praktijk, we plannen dan een afspraak voor u in.

 

Spoed buiten openingstijden:

Wij zijn aangesloten bij de Leidse Tandartsen Vereniging (LTV). Dit betekent dat u buiten openingstijden in spoedgevallen terecht kunt bij de spoeddienst van de LTV. De dienstdoende tandarts van dit moment kunt u vinden op de website:

 

http://www.leidsespoedtandarts.nl

 

Voor wie is de spoedgevallendienst bedoeld?

De spoeddienst is bedoeld voor mensen met klachten aan het gebit, die niet kunnen wachten tot een reguliere afspraak met de eigen tandarts. Bij spoedgevallen na 17.00 uur, vrijdagmiddag na 12.00 uur, tijdens het weekend en op officiële feestdagen, kunt u contact opnemen met de dienstdoende tandarts. Deze geeft vervolgens na beoordeling van de klacht aan wanneer u terecht kunt voor tandheelkundige hulp.

In de weekenden en op feestdagen is er tenminste één keer per dag een spoedgevallenspreekuur. Meer informatie hierover vindt u op de website en/of het antwoordapparaat van de dienstdoende tandarts.

 

Betaling en praktische zaken

Na afloop van de behandeling dient u rekening te houden met een directe, contante betaling. De nota kunt u, als u aanvullend verzekerd bent, bij uw zorgverzekeraar indienen. Verder is het verstandig altijd uw Burger Service Nummer (BSN), volledige adresgegevens en verzekeringsgegevens aan de tandarts te overhandigen. Hiervoor dient u zich te kunnen identificeren met een geldig legitimatiebewijs. Ook wordt er gevraagd om uw gezondheidsgegevens. Neemt u dus altijd een overzicht van uw medicatie mee.

 

We wijzen u er op dat er in de avond, nacht en weekend een toeslag wordt berekend van 25,92 euro (code C021) bovenop de normale kosten.

 

Wanneer kunt u terecht?

Voor pijnklachten en andere acute klachten kunt u terecht op het spreekuur van de dienstdoende tandarts zoals hierboven beschreven.

Buiten de spreekuren om kunt u alleen terecht voor spoedgevallen die werkelijk niet kunnen wachten tot het volgende spreekuur, zoals een ongeval of een nabloeding. Contactgegevens kunt u vinden via de dienstdoende tandarts.

 

 

 

 

Impressie

Neem alvast een kijkje in onze praktijk.

bekijk
Stevenshof Tandartsen

Bezoek

Ina Boudier-Bakkerplein 3, 2331 HE Leiden

Bel 071 531 49 17

vandaag geopend van Gesloten