Stevenshof Tandartsen

Stevenshof Tandartsen vandaag geopend van Gesloten i.v.m. vakantie

Van maandag 22 juli tot en met vrijdag 9 augustus zijn wij gesloten in verband met vakantie. Voor spoedeisende tandheelkundige problemen kunt u tijdens kantooruren terecht bij de volgende waarnemers:

 

Van maandag 22 juli tot en met donderdag 25 juli:

- tandartspraktijk Hamelink, tel: 071-5315184

Van maandag 22 juli tot en met vrijdagochtend 26 juli:

- tandartspraktijk van Wijck, tel: 071-5765351

 

Alle overige data worden waargenomen door de Tandartsspoedpraktijk. U kunt hier buiten kantoortijden en op vrijdagmiddag terecht, en in de periode van 29 juli tot en met 9 augustus ook tijdens kantoortijden. Zij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. 

 

Vanaf maandag 12 augustus zijn wij weer aanwezig op de praktijk en telefonisch bereikbaar. Voor niet dringende vragen of problemen kunt u ook een e-mail sturen naar info@stevenshoftandartsen.nl. We nemen dan na de vakantie contact met u op. 

 

Spoed

Pijn of ongemak in uw mond is altijd vervelend. Tijdens openingstijden kunnen patiënten die bij ons staan ingeschreven telefonisch contact opnemen met de praktijk, we plannen dan een afspraak voor u in.

 

Spoed buiten openingstijden:

Buiten onze reguliere openingstijden, op feestdagen en in het weekend (zaterdag en zondag) werken wij en al onze collega's van de Leidse Tandartsen Vereniging voor onze Spoeddienst samen met Tandartsspoedpraktijk. Voor alle pijnklachten en/of spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, kunt u zich wenden tot Tandartsspoedpraktijk op tel: 0900-8602 (€0.90 per gesprek).


Tandartsspoedpraktijk
Simon Smitweg 14, 2353GA te Leiderdorp
Telefoon:  0900-8602 (€0.90 p/g)

https://tandartsspoedpraktijk.nl/locaties/alrijne-ziekenhuis-leiderdorp/

De Tandartsspoedpraktijk is in 2013 opgericht met als doel de kwaliteit, kosten en toegankelijkheid van de spoedeisende hulp te verbeteren. De praktijk is 24 uur per dag 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

De Tandartsspoedpraktijk heeft naast de vestiging in Leiderdorp (Centrum Bijzondere Tandheelkunde/Alrijne), ook vestigingen in Groningen, Zwolle (Isala), Amersfoort (MC Meander), Tiel (Ziekenhuis Rivierenland), Nijmegen (CWZ), Utrecht (St. Antonius), Amsterdam (OLVG, locatie Oost), Den Haag (HMC Westeinde). Mocht een andere locatie u op dat moment beter uitkomen dan kunt u aan de telefoon uw voorkeur aangeven.

 

Aantal zaken waar u ook rekening mee dient te houden:

  • Bij het bellen: houdt uw BSN-nummer (of van de persoon voor wie u een afspraak wilt maken) altijd bij de hand en de naam van de eigen tandartspraktijk. Tandartsspoedpraktijk heeft dit nodig om een afspraak in te kunnen plannen.
  • U dient een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.
  • U dient uw consult en/of spoedbehandeling bij Tandartsspoedpraktijk direct te voldoen middels pin of creditcard.
  • De kosten van een spoedbehandeling zijn gelijk aan de kosten van een reguliere tandheelkundige behandeling. Deze kosten worden door de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit) bepaald en worden ieder jaar herzien.
  • Er kunnen wettelijk vastgestelde toeslagen gelden i.v.m. de avond-, nacht-, weekenddiensten en tijdens de erkende feestdagen.
  • U ontvangt altijd een factuur van de Tandartsspoedpraktijk.
  • Indien u een aanvullende tandartsverzekering heeft, kunt u uw nota achteraf declareren bij uw zorgverzekeraar. Voor informatie over vergoedingen vanuit uw aanvullende verzekering, dient u uw eigen zorgverzekeraar te raadplegen.
  • Kinderen tot 18 jaar die met spoed een tandarts nodig hebben, kunnen de kosten deels of geheel vergoed krijgen vanuit de basisverzekering.

 

Tot slot:

Tandartsspoedpraktijk heeft geen patiëntendossier van u en kan dit ook niet inzien. Daarom zal Tandartsspoedpraktijk zich beperken tot het bieden van eerste hulp. Voor eventuele vervolgbehandelingen wordt u, zoals gebruikelijk, altijd terugverwezen naar uw eigen tandarts.

Na de behandeling e-mailt de Tandartsspoedpraktijk behandelverslag en de eventuele röntgenfoto’s naar uw tandarts zodat deze de behandeling weer kan overnemen.

 

 

 

 

 

Impressie

Neem alvast een kijkje in onze praktijk.

bekijk
Stevenshof Tandartsen

Bezoek

Ina Boudier-Bakkerplein 3, 2331 HE Leiden

Bel 071 531 49 17

vandaag geopend van Gesloten i.v.m. vakantie