Stevenshof Tandartsen

Stevenshof Tandartsen vandaag geopend van Gesloten

Leontine Jongsma

Tandarts
BIG registratienummer:
29066108102

lees verder

Dr. Leontine Jongsma is in 2006 afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Ze is sindsdien als tandarts werkzaam geweest elders in Leiden, en daarnaast (tot 2020) part-time als staflid bij de sectie Materiaalkunde van het ACTA. In 2012 is ze gepromoveerd op een onderwerp in de adhesieve tandheelkunde. Sinds 2020 zijn Leontine Jongsma en Caroline van den Bergh eigenaar van Stevenshof Tandartsen. Sinds 2018 is ze bestuurslid van de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging van Tandartsen. Leontine is getrouwd en heeft twee kinderen. Leontine werkt in de praktijk op maandag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend.

Caroline van den Bergh

Tandarts
BIG registratienummer:
59917724602

lees verder

Caroline van den Bergh is in 2013 afgestudeerd aan het ACTA in Amsterdam. Vanaf haar afstuderen heeft zij samen met Leontine Jongsma in een algemene praktijk in Leiden gewerkt. Sinds 2020 is ze samen met Leontine eigenaar van deze praktijk. Ze heeft tijdens haar opleiding tandheelkunde keuze-onderwijs gevolgd in de kindertandheelkunde en heeft veel affiniteit met het behandelen van kinderen. Caroline is getrouwd en heeft drie kinderen. Caroline werkt in de praktijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend.

Lisa de Wit

Mondhygiënist

lees verder

Lisa de Wit is in 2016 afgestudeerd als mondhygiënist in Groningen. Na haar afstuderen heeft ze in Amsterdam gewoond waar ze nog steeds twee dagen per week in een algemene tandartspraktijk werkt. Nu woont ze met veel plezier in Leiden met haar vriend en haar zoontje. Lisa heeft ruime ervaring in de volle breedte van het vak, maar heeft speciale affiniteit met het behandelen van kinderen en angstige patiënten. Om haar kennis bij te houden gaat ze regelmatig naar congressen en leest ze vakliteratuur. Op de dinsdagen en donderdagen kunt u bij Lisa terecht. Ze ziet u graag tegemoet!

Anita Babajic

Mondhygiënist

lees verder

Anita is al langere tijd werkzaam in de tandheelkunde. Sinds 2009 heeft ze als tandartsassistente gewerkt. Deze kennismaking met het vak heeft haar doen besluiten een HBO-opleiding mondzorgkunde in Amsterdam te starten. Ze is afgestudeerd als mondhygiënist in 2017. Anita is rustig en geduldig, en zal er met haar positieve houding alles aan doen om samen met u uw mond gezonder te maken. Naast haar werk als mondhygiënist heeft ze samen met haar man een start-up voor innovatieve ICT-ontwikkeling binnen de mondzorg. Ze is getrouwd en moeder van drie kinderen. Anita is bij ons aanwezig op woensdag.

 

 

Tess Wilkinson

Geregistreerd - Mondhygiënist
BIG registratienummer:
19928649179

lees verder

Tess Wilkinson is in 2020 afgestudeerd als mondhygiënist in Amsterdam. Ze heeft haar afstudeerrichting gevolgd in de parodontologie in heeft hierin haar passie gevonden. Tess streeft in haar werk als mondhygiënist naar het verkrijgen/behouden van een gezonde mond waarin de wensen van de patiënt centraal staan. Naast het werken aan de stoel houdt Tess zich ook bezig met het vak binnen de beroepsvereniging (NVM) als commissielid van de Young Professionals. Tess is getrouwd en heeft een zoontje. Tess ziet u graag tegemoet op de maandagen en vrijdagen in de praktijk. 

Eline Dekker

Geregistreerd - Mondhygiënist
BIG registratienummer:
89932041379

lees verder

Eline Dekker is in 2022 afgestudeerd als mondhygiënist in Amsterdam. Daarnaast heeft zij in 2014 haar diploma Maatschappelijk Werk en Dienstverlening behaald in Leiden. Na een aantal jaren te hebben gewerkt in de gehandicaptenzorg, besloot zij haar interesse in de Tandheelkunde verder te onderzoeken en de HBO-opleiding Mondzorgkunde te starten. Met beide diploma’s op zak, kan zij een mooie combinatie maken door het contact met patiënten en aandacht voor de (mond)zorg. Aandacht en geduld staan hierin centraal. Eline heeft affiniteit met de geriatrie en angstige patiënten. Sinds 2016 woont zij met veel plezier samen met haar vriend in Leiden. Zij is op de vrijdagen aanwezig.

Linda Treurniet

Tandartsassistente

lees verder

Linda Treurniet is opgegroeid in Leiden, en woont sinds een aantal jaar in Zoeterwoude-Rijndijk met haar man en dochtertje. Het werken in de zorg spreekt haar aan omdat ze graag mensen helpt. Ze gaat altijd met plezier naar haar werk dankzij de fijne werkomgeving en geen dag die er hetzelfde uitziet. Linda is rustig, stressbestendig en kan goed relativeren. Op maandag en vrijdag kunt u haar in de praktijk tegenkomen.

Esther van Vliet

Tandartsassistente

lees verder

Esther van Vliet is moeder van twee schoolgaande kinderen en woont in Katwijk. Esther heeft haar diploma Maatschappelijk Werk en Dienstverlening behaald in 2013. Sindsdien heeft ze verschillende banen in de zorg en daarbuiten gehad. Esther was toe aan een andere uitdaging, en werkt vanaf augustus 2020 bij ons als tandartsassistente. Esther is sociaal, doortastend en leergierig. U kunt haar tegenkomen op maandag, dinsdag en donderdag.

Salina Graadt van Roggen

Tandartsassistente

lees verder

Salina is opgegroeid in de Stevenshof en dus voor velen een bekend gezicht. Ze heeft een aantal jaar met veel plezier in de horeca gewerkt, en heeft nu een nieuwe uitdaging gevonden in de tandheelkunde. Ze is doortastend, rustig en leergierig. U kunt haar bij ons tegenkomen op maandag, dinsdag en donderdag als tandartsassistente in opleiding. Op de woensdagen volgt Salina de MBO-opleiding tandartsassistente op het MBO Rijnland. 

Francesca Batti

Tandartsassistente

lees verder

Francesca komt oorspronkelijk uit Toscane in Italië, waar zij ook als tandartsassistente heeft gewerkt. In 2018 is ze samen met haar man naar Nederland gekomen en inmiddels zijn ze ouders van een dochter. Ze woont met haar gezin in de Stevenshof.

Francesca is geduldig, gemotiveerd en opgeruimd. Ze werkt bij ons op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Brenda Stadt-van Rhijn

Balie-assistente

lees verder

Brenda is opgegroeid in Leiden en woont al geruime tijd in de wijk Stevenshof. Brenda is getrouwd en moeder van 2 zonen. Ze heeft in haar loopbaan al verschillende functies in diverse onderdelen van de zorg vervuld. Sinds lange tijd is ze werkzaam in de kinderopvang. Haar werk bij ons is een welkome nieuwe uitdaging. U komt haar op woensdagen bij ons tegen achter de balie. 

Vacature!

Mondhygiënist

lees verder

Ben jij degene die wij zoeken?

 

Voor de donderdag zoeken wij een mondhygiënist. Meer dagen in overleg.

 

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je c.v. en sollicitatiebrief naar info@stevenshoftandartsen.nl

Bezoek

Ina Boudier-Bakkerplein 3, 2331 HE Leiden

Bel 071 531 49 17

vandaag geopend van Gesloten