Stevenshof Tandartsen

Stevenshof Tandartsen vandaag geopend van 08:30 - 17:00 uur

Leontine Jongsma

Tandarts
BIG registratienummer:
29066108102

lees verder

Leontine Jongsma is in 2006 afgestudeerd aan het ACTA in Amsterdam. De eerste 13 jaar na afstuderen heeft ze haar beroep uitgevoerd elders in Leiden. In 2012 is ze gepromoveerd op een onderwerp in de adhesieve tandheelkunde. Sinds 2018 is ze bestuurslid van de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging van Tandartsen. Leontine is getrouwd en heeft twee kinderen. Leontine werkt in de praktijk op maandag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend.

Caroline van den Bergh

Tandarts
BIG registratienummer:
59917724602

lees verder

Caroline van den Bergh is in 2013 afgestudeerd aan het ACTA in Amsterdam. Alvorens deze praktijk over te nemen heeft zij samen met Leontine Jongsma in een algemene praktijk in Leiden gewerkt. Zij heeft tijdens haar opleiding tandheelkunde keuze-onderwijs gevolgd in de kindertandheelkunde en heeft veel affiniteit met het behandelen van kinderen. Caroline is getrouwd en heeft drie kinderen. Caroline werkt in de praktijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend.

Lisa de Wit

Mondhygiënist

lees verder

Lisa de Wit is in 2016 afgestudeerd als mondhygiënist in Groningen. Na haar afstuderen heeft ze in Amsterdam gewoond waar ze nog steeds twee dagen per week in een algemene tandartspraktijk werkt. Sinds drie jaar woont ze met veel plezier in Leiden. Lisa heeft ruime ervaring in de volle breedte van het vak, maar heeft speciale affiniteit met het behandelen van kinderen en angstige patiënten. Om haar kennis bij te houden gaat ze regelmatig naar congressen en leest ze vakliteratuur. Op de dinsdagen en donderdagen kunt u bij Lisa terecht. Ze ziet u graag tegemoet!

Anita Babajic

Mondhygiënist

lees verder

Anita is al langere tijd werkzaam in de tandheelkunde. Sinds 2009 heeft ze als tandartsassistente gewerkt. Deze kennismaking met het vak heeft haar doen besluiten een HBO-opleiding mondzorgkunde in Amsterdam te starten. Ze is afgestudeerd als mondhygiënist in 2017. Anita is geduldig, nauwkeurig en geordend, en zal er met haar positieve houding alles aan doen om samen met u uw mond gezonder te maken. Naast haar werk als mondhygiënist heeft ze samen met haar man een start-up voor innovatieve ICT-ontwikkeling binnen de mondzorg. Ze is getrouwd en moeder van drie kinderen. Anita is bij ons aanwezig op woensdag.

 

 

Tess Wilkinson

Mondhygiënist
BIG registratienummer:
19928649179

lees verder

Tess Wilkinson is in 2020 afgestudeerd als mondhygiënist in Amsterdam. Ze heeft haar afstudeerrichting gevolgd in de parodontologie in heeft hierin haar passie gevonden. Tess streeft in haar werk als mondhygiënist naar het verkrijgen/behouden van een gezonde mond waarin de wensen van de patiënt centraal staan. Naast het werken aan de stoel houdt Tess zich ook bezig met het vak binnen de beroepsvereniging (NVM) als commissielid van de Young Professionals. Tess ziet u graag tegemoet op de maandagen en vrijdagen in de praktijk. 

Linda Treurniet

Tandartsassistente

lees verder

Linda Treurniet is getrouwd en heeft een dochtertje. Ze heeft tot haar 26e in Leiden gewoond maar woont sinds 2016 in Zoeterwoude-Rijndijk. Het werken in de zorg spreekt haar aan omdat ze graag mensen helpt. Ze gaat altijd met plezier naar haar werk dankzij de fijne werkomgeving en geen dag die er hetzelfde uitziet. Linda is rustig, zorgzaam, empathisch en precies, stressbestendig en kan goed relativeren. Op maandag, woensdagochtend en vrijdag kunt u haar in de praktijk tegenkomen.

Esther van Vliet

Tandartsassistente

lees verder

Esther van Vliet is moeder van twee schoolgaande kinderen en woont in Katwijk. Esther heeft haar diploma Maatschappelijk Werk en Dienstverlening behaald in 2013. Sindsdien heeft ze verschillende banen in de zorg en daarbuiten gehad. Esther was toe aan een andere uitdaging, en werkt vanaf augustus 2020 bij ons als tandartsassistente. Esther is sociaal, doortastend en leergierig. U kunt haar tegenkomen op maandag, dinsdag en donderdag.

Monique Bakker

Tandartsassistente

lees verder

Monique Bakker heeft haar opleiding als verpleegkundige afgerond in de jaren 80. Na het krijgen van haar 2 kinderen is zij daarna gaan werken in de zakelijke dienstverlening. Nu heeft zij toch weer gekozen voor de zorg; op woensdag en donderdag is zij in de praktijk te vinden als tandartsassistente. Ze zou zichzelf willen omschrijven als georganiseerd,  zorgzaam, verantwoordelijk en sportief.

Salina Graadt van Roggen

Tandartsassistente

lees verder

Salina is opgegroeid in de Stevenshof en dus voor velen een bekend gezicht. Ze heeft een aantal jaar met veel plezier in de horeca gewerkt, en heeft nu een nieuwe uitdaging gevonden in de tandheelkunde. Ze is doortastend, rustig en leergierig. U kunt haar bij ons tegenkomen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend als tandartsassistente in opleiding. Op de woensdagen volgt Salina de MBO-opleiding tandartsassistente op het MBO Rijnland. 

Bezoek

Ina Boudier-Bakkerplein 3, 2331 HE Leiden

Bel 071 531 49 17

vandaag geopend van 08:30 - 17:00 uur