Stevenshof Tandartsen

Stevenshof Tandartsen vandaag geopend van Gesloten i.v.m. vakantie

Achtergrond

Wij, Leontine Jongsma en Caroline van den Bergh, zijn sinds respectievelijk 2007 en 2013 werkzaam als tandarts-algemeen practicus in Leiden. De laatste paar jaar is bij ons de wens ontstaan om voor onszelf te beginnen. Om deze wens te kunnen realiseren hebben we per 1 april 2020 de praktijk van onze collega R. van der Grijp overgenomen. Na verbouwing hebben we in juni 2020 onze deuren geopend.

 

Beiden hebben we ruime ervaring in de volledige breedte van de algemene tandheelkunde. Voor zeer specialistische behandelingen, bijvoorbeeld kaakchirurgische of orthodontische behandelingen, implantologie, ernstige tandvleesproblemen of zeer moeilijke wortelkanaalbehandelingen verwijzen we u door naar de beste specialisten in de regio.

 

Jong en oud zijn welkom bij ons. Ook mensen met (extreme) tandartsangst zijn bij ons aan het goede adres. Wij staan voor een duidelijke communicatie, aandacht voor u als patiënt, betrouwbaarheid en degelijke tandheelkunde. Mondgezondheid begint natuurlijk bij preventie, daarvoor is dan ook altijd voldoende aandacht. U kunt echter ook voor esthetische en restauratieve behandelingen bij ons terecht. Wij willen ervoor zorgen dat u blij bent met uw gebit.

Bezoek

Ina Boudier-Bakkerplein 3, 2331 HE Leiden

Bel 071 531 49 17

vandaag geopend van Gesloten i.v.m. vakantie